EnergyAid

Referens Svenska kyrkan

Inget verkar omöjligt på Aktivitetsbyrån!

 
Greta Sjöbom, Svenska kyrkan

Stamina Republic

Bergvik

Svenska kyrkan

McDonalds

Stolts El

Referens Bergvik

Jag blir alltid positivt överraskad!

 
Ida Svensson, Bergvik
Alla case

Alla case

Cut in Kitchen

Sälen timmerhus

Tangen Sälen

Referens

Får jobbet gjort kreativt & kundfokuserat!

Mattias Nord, Visit Karlstad

IKEA

Tubbs

Bodaholms gård

First camp

SBAB

KCCC

Hammaröbostäder

Friendly Brains

01. Fint ska det va

Vi är intresserade av din business, vart den står idag och hur målet ser ut. Genom en kopp kaffe bollar vi fram hur vi kan hjälpa ditt företag nå dit du vill och vad som behövs för att nå ditt mål. Det kan handla om case i form av en ny webb eller en fräshare grafisk profil. Det kan även vara en fika där vi presenterar oss och våra kompetenser.

02. Platta i matta

Efter att vi kommit överens om vad som behövs för att vi ska få din business att nå skyarna så börjar vi med en skiss. Detta för att visa mer konkret hur vi tänkt oss kring den där smällbra idén vi fick över kaffet. Vi kommer sedan jobba vidare med en nära kontakt under processen, så som delavstämningar och kortare deadlines för delar i projektet. Detta för att ha samtycke till innehåll av text och utseende på layout.

03. Schmack

I detta skede är vi klara med utseendet och vi ser till att du är nöjd med det slutgiltiga upplägget. Tack vare ständiga delavstämningar under projektets gång så är det knappt mycket som behövs ändras eller tilläggas. Det kan handla om t.ex enklare textkorrigeringar eller justeringar. När allt är klappat och klart levererar paketet och hoppas på fler sammarbeten i framtiden.