Bergvik har ett plan

En skönare vardag. Det är vad Bergvik vill ge sina besökare. Ett av de sätt man ville visa det på var att sätta lite guldkant på vardagshösten genom att bjuda med sig besökare på en resa. Vi skapade tävlingen Bergvik har ett plan – en tävling med 50 resor till Alicante i potten. En tävlingsmonter i form av ett plan på en solstrand byggdes på plats och i några av flygplansfönstren implementerades iPads där själva tävlingsmomentet i form av tre frågor och en motivering kunde genomföras online.

Kund

Bergvik

Vad vi har gjort

Kampanj – Strategi, tävlingens utformning i monter, stortavlor, magasin

Digital skattjakt

Hur skapar man kö till en nyinvigning av ett köpcentrum? Jo, man gör en tävling med en halv miljon till en enda vinnare. Vi skapade en digital skattkarta över köpcentret och lät besökarna följa kartan i sina mobiler medan de löste uppgifterna längs vägen. Tävlingen blev en succé och en äldre man blev en halv miljon rikare.

Kund

Bergvik

Vad vi har gjort

Helhetslösning från idé till genomförd tävling.

Nyinvigning

Efter en omfattande uppfräschning var det i april 2016 dags för en nyinvigning av köpcentret Bergvik. Uppdraget var att göra en annorlunda fest där lokalt och nationellt hade en given plats vid sidan av varandra. En fest som skulle locka massor av besökare i dagarna fyra. Vi fyllde dagarna med scenframträdanden av bland andra Ace Wilder, föreningar som fick marknadsföra sin verksamhet, lokala matproducenter på plats och toppade det hela med ett dop där Per Holknekt bytte namn till Bergvik och en tävling där vinnaren klev hem med en halv miljon i näven.

Kund

Bergvik

Vad vi har gjort

Helhetslösning av arrangemang från idé till genomfört event.

Bergviksnytt

Bergviksnytt är är precis vad det låter, ett kundmagasin för Värmlands största besöksmål, Bergvik. Det kommer fyra till fem gånger per år i en upplaga på 60 000 exemplar. Vi producerar magasinet från ax till limpa i nära samarbete med centrumledningen för att spegla nytt och nyttigt för kunderna i alla dess former.

Kund

Bergvik

Vad vi har gjort

Magasin – print & webb