En av många anledningar att vara med

Svenska kyrkan jobbar inom många viktiga områden och de kom till oss för att få hjälp att lyfta omfattningen av dessa och visa på vikten av medlemskap. Vi arbetade fram en serie om tre filmer samt stortavlor som tar upp kyrkans roll och arbetsstrategi inom ensamhet, sorg och krishantering.

Kund

Svenska kyrkan

Vad vi har gjort

Kampanj – filmproduktion för SF bio, jumbotronen i Löfbergs arena, sociala medier & stortavlor.

Framtidens arbetsgivare

Svenska kyrkan ville marknadsföra sig som framtidens arbetsgivare med en mångfald av olika yrkeskarriärer. Målgruppen var både män och kvinnor som funderar på framtiden. En animerad film kombinerad med en liten ask fylld med information blev en aha-upplevelse för besökare på en jobbmässa och resulterade i ett flertal fortsatta kontakter.

Kund

Svenska kyrkan

Vad vi har gjort

Kampanj – animerad film, informationsaskar & produktion inom 3D, förpackningsdesign & ljud.

Podcast med biskopen

Karlstad stift fick en ny biskop, Sören Dalevi, 2016. Hans ambition att finna nya vägar att kommunicera med människorna resulterade i två olika podcasts. ”Nyfiken i en strut” blev en serie program där olika människor ställer alla de där frågorna man aldrig vågar ställa till en oförberedd biskop. ”Människa bland människor” är podden där han själv väljer samtalspartner för att samtala om livet, döden och allt däremellan.

Kund

Svenska kyrkan

Vad vi har gjort

Ljud – Podcast x 2 programserier, omslag & foto

Tanka sinnesro

Karlstad stift ville önska alla i stiftet en riktigt skön sommar samtidigt som man berättade att kyrkorna står öppna alla dagar även om det är semester. Lösningen blev att lyfta budskapet att här kan man tanka sinnesro i sommar. Budskapet visades på stortavlor och som annons i länstidningarna och turistinformation.

Kund

Svenska kyrkan

Vad vi har gjort

Kampanj – Stortavlor, webbkampanj, print